3 oct 2012 | 10:00 | Plukken 3.5 vaten van 30 l met druiven van 45 Oechsle. Kneuzen en ontstelen met de hand. |
16:00 | 2 vaten van 24 l met pulp, zuurgraad 7, per vat: | |
2 g sulfiet | ||
1 g Panzym Extract GDF | ||
1.75 kg Suiker | ||
3 oct 2012 | 20:00 | 6 g OPTI white |
Giststarter gemaakt met - Lalvin GoFerm 5 g en - UVAFerm 228 wit 4g | ||
1 g Panzym Clair Rapide in water toegevoegd | ||
3 oct 2012 | 3x per dag hoed breken: het gist goed | |
9 oct 2012 | 16:00 | Persen: nu 2 vaten van 20, per vat:l |
8 g UVAVital | ||
Giststarter gemaakt met - Lalvin GoFerm 5 g en - UVAFerm 228 wit 1g en toegevoegd | ||