23 sep 2012 | 12:00 | Plukken 2 vaten van 30 l met druiven van 62 Oechsle. Kneuzen en ontstelen met de hand. |
15:00 | 26 l pulp met zuurgraad 11. | |
2 g sulfiet | ||
1 g Panzym Extract GDF | ||
2.9 kg Suiker | ||
23 sep 2012 | 21:00 | 2.5 g OPTI red |
Giststarter gemaakt met - Lalvin GoFerm 15 g en - Lalvin 2323 5g | ||
1 g Panzym Clair Rapide in water toegevoegd | ||
24 sep 2012 | 3x per dag hoed breken: het gist goed | |
2 oct 2012 | 17:00 | Persen |
35 g Descacid toegevoegd want zuurgraad 11 te hoog | ||
3 oct 2012 | 17:00 | Geheveld: nu nog 16 l over |
500 g Suiker toegevoegd, want 16 ipv 10 l | ||
9 oct 2012 | 17:00 | 6 g UVAvital |
Nog een keer Giststarter met Lalvin 2323 toegevoegd |